Stoei & Judo feestje

Het leuke en uitdagende van judo is voor veel (jonge)kidz het mogen stoeien. Tijdens het 1,5 uur durende stoei & judo feestje van sport4kidz staan daarom verschillende stoeivormen zoals trekken, duwen en balansverstoren centraal. Met behulp van verrassende materialen en oefenvormen wordt elk kind uitgedaagd om het beste beentje voor te zetten. Het stoei &  judo feestje vind plaats in een echte judozaal (dojo). De spelvormen worden aangepast aan de leeftijd van de kidz.

Overige informatie:

Kosten:€189 + €10 boekingskosten (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:Maximaal 16 kidz
Leeftijd:Vanaf 6 jaar
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid
Locaties:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost)

Wat is inbegrepen bij het stoei & judo feestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen:

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5,50 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma stoei & judo feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

14:00u-14:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
14:30u-16:00ustoeien/judoën in de gymzaal
16:00u-16:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X