Nieuws

Update:

Scholen, BSO’s en sportverenigingen!

 

Wist je dat wij naast de sportieve kinderfeestjes of onze onvergetelijke sportkampen ook regelmatig verzorgde sportdagen organiseren voor scholen, BSO’s en sportverenigingen? Wij hebben inmiddels meerdere zeer geslaagde programma’s georganiseerd, van een 1,5 uur durende activiteit voor een kleine groep tot een volledig georganiseerde sportdag voor meerdere klassen. Wij hebben inmiddels de pagina op onze website helemaal geüpdate, dus neem snel een kijkje!

 

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Nieuw bij Sport4kidz:

Trefbal feestje!

 

Duiken, gooien, springen, ontwijken. Vanaf nu kun je ook een Trefbal kinderfeestje bij ons boeken met of zonder uitbreiding. Let’s Throw!

 

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de pagina van het trefbal feestje!

Nieuw programma:

Sportlab!

 

Dit weekend zullen we in samenwerking met Jeugdland starten met het Sportlab! Het is een gratis programma waarbij de focus op Sport en Spel ligt.

 

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de Agenda op de Homepagina en schrijf je in!

Social Media:

Nu ook actief op Instagram!

 

Sinds vandaag kunnen jullie ons niet alleen meer bereiken via Facebook, de website of onze nieuwsbrief, maar ook via Instagram! Neem snel een kijkje op onze pagina en volg ons voor de leukste updates en informatie.

 

Volg jij ons al?

 

 

 

Vanaf maart:

Bubbelbalfeestje ook op het SNL!

 

Vanaf nu kun je ook een Bubbelbal kinderfeestje op het Sint-Nicolaas Lyceum boeken. Dit is onze sportlocatie in Amsterdam-Zuid!

 

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de pagina van het Bubbelbalfeestje!

Het marnix

Het Marnix:

Sport4kidz heeft een nieuwe sportlocatie!

 

Vanaf nu organiseren wij ook sportieve kinderfeestje bij Sportcentrum Het Marnix in Amsterdam Centrum (West). Je kan hier terecht voor Apenkooi-, Balsport-, Voetbal- of Freerun feestjes met of zonder uitbreiding!

 

Wij kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerking met Het Marnix.

 

 

 

Kijk snel bij contact & locaties voor alle informatie over Het Marnix!

BREAKING:

Meer dan 10.000 (!!!) kidz!

 

Wist je dat wij in de afgelopen 4 jaar al meer dan 10.000 (!!!) kidz blij hebben gemaakt met een Apenkooi kinderfeestje?

 

We kunnen dan ook wel stellen dat het Apenkooi feestje ons meest populaire kinderfeestje is. Dit recordaantal hebben wij natuurlijk groots gevierd worden met een MEGA XXL Editie van de Instuif Apenkooi op zondag 16 februari!

Nieuw bij Sport4kidz:

Archery Tag feestje!

 

Vanaf nu kun je ook een Archery Tag kinderfeestje bij ons boeken met of zonder uitbreiding!

 

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de pagina van het Archery Tag feestje!

 

×
X