Nieuws

Nieuw bij Sport4kidz:

Buitensport feestjes!

 

Al onze buitensport feestjes zijn avontuurlijke, fanatieke sport- en spelactiviteiten die leuk zijn voor kidz van iedere leeftijd. Het fijne van deze feestjes is dat deze ook tijdens een lockdown, als de sportcentra gesloten zijn, georganiseerd kunnen worden. Los daarvan gaat er natuurlijk niets boven sporten in de buitenlucht.

 

Het is dus een veilige, uitdagende en bovenal feestelijke keuze voor alle kidz!

 

Klik hier voor meer informatie!

 

CORONAPROOF!-3

COVID-19 update:

Sportdagen gaan door!

 

Gelukkig is er goed nieuws, want al onze Sportdagen kunnen, net als in 2021, geheel coronaproof verzorgd worden! We zullen er een sportieve en avontuurlijke week van maken geheel in de buitenlucht.

 

Wacht niet te lang en verzeker je kind gauw van een plekje bij ons volgende sportkamp via het inschrijfformulier op de juiste pagina.

Jubileum:

Sport4kidz 10 jaar!

 

In 2021 bestond Sport4kidz alweer 10 (!!) jaar! Hoewel Corona veel roet in de sportplannen heeft gegooid, hebben we een weer een jaar lang nieuwe ervaringen en herinneringen verzameld.

 

In de afgelopen jaren is Sport4kidz dé plek geweest om rennend in de apenkooi, feestend in de bubbelbal of spetterend in het natuurzwembad veel mooie herinneringen te maken. Er staat ons, ook na 10 jaar, nog heel veel moois te wachten!

 

En never forget;

LEARN BY PLAY!

Kom jij ons team versterken?:

 

Activiteitenbegeleider gezocht!

 

Ben je opzoek naar een (bij)baan? Heb jij een relevante opleiding in de sport en/of ervaring met het zelfstandig begeleiden van groepen kinderen. Dan willen we graag met jou in contact komen. Laat iets van je horen door het onderstaande formulier in te vullen met als onderwerp ‘Overig’.

 

 Neem een kijkje op onze over ons pagina.

Social Media:

Nu ook actief op Instagram!

 

Sinds vandaag kunnen jullie ons niet alleen meer bereiken via Facebook, de website of onze nieuwsbrief, maar ook via Instagram! Neem snel een kijkje op onze pagina en volg ons voor de leukste updates en informatie.

 

Volg jij ons al?

 

 

 

BREAKING:

Meer dan 10.000 (!!!) kidz!

 

Wist je dat wij in de afgelopen 4 jaar al meer dan 10.000 (!!!) kidz blij hebben gemaakt met een Apenkooi kinderfeestje?

 

We kunnen dan ook wel stellen dat het Apenkooi feestje ons meest populaire kinderfeestje is. Dit recordaantal hebben wij natuurlijk groots gevierd met een MEGA XXL Editie van de Instuif Apenkooi op zondag 16 februar 2020!

×
X