Nieuws

COVID-19 update:

Sportdagen gaan door!

 

De verlenging van de lockdown is nu tot twee keer toe verlengd. Dat betekent helaas dat de sportieve kinderfeestjes nog even opzich moeten wachten en we opnieuw de volgende persconferentie moeten afwachten.

 

Gelukkig is er ook goed nieuws, want de Voorjaarsvakantie Sportdagen kunnen, net als het succes tijdens de Kerstvakantie, in aangepaste vorm doorgaan! We zullen er een sportieve feestweek van maken samen met de kidz.

 

De inschrijven gaan snel, dus verzeker je kind gauw van een plekje via het inschrijfformulier op deze pagina.

Jubileum:

Sport4kidz 10 jaar!

 

Dit jaar bestaat Sport4kidz alweer 10 (!!) jaar! Dat moet uiteraard gevierd worden. En gelukkig weten wij bij Sport4kidz wel hoe we een feestje moeten verzorgen. We hebben immers een decennium aan ervaring.

In de afgelopen jaren is Sport4kidz dé plek geweest om rennend in de apenkooi, feestend in de bubbelbal of spetterend in het natuurzwembad veel mooie herinneringen te maken. In deze jubileum nieuwsbrief zullen we terugblikken op de afgelopen jaren maar ook vooruitkijken. Er staat ons namelijk weer heel veel moois te wachten in ons jubileumjaar!

 

LEARN BY PLAY!

Kom jij ons team versterken?:

 

Activiteitenbegeleider gezocht!

 

Ben je opzoek naar een (bij)baan? Heb jij een relevante opleiding in de sport en/of ervaring met het zelfstandig begeleiden van groepen kinderen. Dan willen we graag met jou in contact komen. Laat iets van je horen door het onderstaande formulier in te vullen met als onderwerp ‘Overig’.

 

 Neem een kijkje op onze over ons pagina.

Social Media:

Nu ook actief op Instagram!

 

Sinds vandaag kunnen jullie ons niet alleen meer bereiken via Facebook, de website of onze nieuwsbrief, maar ook via Instagram! Neem snel een kijkje op onze pagina en volg ons voor de leukste updates en informatie.

 

Volg jij ons al?

 

 

 

BREAKING:

Meer dan 10.000 (!!!) kidz!

 

Wist je dat wij in de afgelopen 4 jaar al meer dan 10.000 (!!!) kidz blij hebben gemaakt met een Apenkooi kinderfeestje?

 

We kunnen dan ook wel stellen dat het Apenkooi feestje ons meest populaire kinderfeestje is. Dit recordaantal hebben wij natuurlijk groots gevierd worden met een MEGA XXL Editie van de Instuif Apenkooi op zondag 16 februari!

×
X