Ons team

Wie zijn wij?

Niek

Niek

Bedrijfsleider


Nadat ik een master Bewegingswetenschappen heb afgerond ben ik in 2017 gaan werken voor Sport4kidz, bij mijn oude gymleraar van het Sint-Nicolaaslyceum: Michiel. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de activiteiten en heb dus meer contact met ouders dan met kinderen. Maar een voetbalfeestje doordeweeks laat ik, als voetbaltrainer en speler, niet aan mij voorbijgaan. Wat Sport4kidz naar mijn mening uniek maakt zijn de kundige maar vooral oprecht enthousiaste instructeurs! Hierdoor kunnen en mogen alle kinderen bij ons volledig zichzelf zijn!

Alessia

Alessia

Afdelingsondersteuning & (Hoofd)Instructeur


Ontdekken, leren en plezier beleven, bij Sport4kidz werk ik met onwijs veel plezier en kan ik mezelf blijven uitdagen. Ik ben verantwoordelijk voor heel veel verschillende dingen en dat maakt mijn dagen nooit saai. Ik doe nu een master Orthopedagogiek en met deze achtergrond vind ik het fantastisch om de kidz te zien groeien tijdens onze activiteiten. Een feestje of sportdag laat ik dan ook zeker niet aan mij voorbijgaan! Ik speel zelf volleybal en verder vind ik het heerlijk om buiten lekker actief bezig te zijn. De open sfeer, het contact met mensen en de gezelligheid onderling maakt Sport4kidz zo een mooie plek!

Bas

Bas

(Hoofd)Instructeur


Ik ben 27 jaar, ik heb de ALO gestudeerd en werk al bijna 5 jaar bij sport4kidz. Alles aan dit werk is leuk, van de omgang met zoveel verschillende enthousiaste kinderen die creatief en impulsief zijn tot de variatie in sporten en activiteiten waarbij je op verschillende manieren de kinderen iets van opvoeding en wijsheid kan meegeven. Hier word ik zelf ook lekker creatief van en blijf ik op zoek naar nieuwe spellen. Daarnaast speel ik in het Nederlands team van dodgeball (trefbal maar dan net iets anders).

Jimmy

Jimmy

(Hoofd)Instructeur


Ik ben een sportliefhebber bij uitstek en mijn favoriete sport is voetbal. Bij Sport4kidz kan ik mijn spelplezier overbrengen op de beginnende sport & spelers en mijn pedagogische vaardigheden komen hier goed van pas!

Guido

Guido

Instructeur


Ik ben 28 jaar oud, afgestudeerd als ALO docent en ik kom uit Roelofarendsveen. Ik werk inmiddels alweer drie jaar voor Sport4kidz, met name in de vakanties en de zaterdagen (op het Sint-Nicolaaslyceum). Zelf voetbal ik graag en wil ik binnenkort ook gaan beginnen met tennis. Ik hoop snel een sportief en gezellig feestje met jullie te kunnen doen!

Katja

Katja

Instructeur


Bij Sport4kidz komt er geen eind aan de creativiteit om kids aan het spelen, sporten en leren te krijgen en dat is precies wat ik leuk vind aan het werk. Zelf ben ik een volleyballer en vind ik eigenlijk alles op, om en in het water super leuk. Ik zit op de ALO en hoop nog lang en veel bezig te zijn met kinderen laten leren door te spelen en sporten!

Michiel

Michiel

Eigenaar


Sport is belangrijk om je fysiek fit te houden, maar heeft ook een positieve invloed op je mindset: je krijgt er energie van! Als eigenaar vind ik dat een belangrijke boodschap om over te brengen op onze instructeurs en deelnemers. Daarom ontwikkelen we steeds nieuwe, originele en uitdagende activiteiten. Sport4kidz is een plek waar ik mijn opgedane kennis (ALO, Bewegingswetenschappen – Vrije Universiteit Amsterdam en Nyenrode) kan combineren met mijn liefde voor buitensport en het avontuur van ondernemen. Voor mij persoonlijk is dat onze enorme aantrekkingskracht! Kom snel een keertje meedoen!
×
X