Werken bij

Openstaande Vacatures:

Instructeur

Amsterdam, nul urencontract, ALO opleiding, Sportkunde of Sport & Bewegen diploma.

 

Wat doe je als Instructeur bij Sportmomentje?

Lijkt het je leuk om sportieve kinderfeestjes te begeleiden op verschillende binnen- en buitenlocaties in Amsterdam? Lees dan vooral verder! Hieronder wordt uitgelegd hoe je Instructeur bij Sportmomentje kunt worden. Alle sportactiviteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar worden georganiseerd onder de naam Sport4kidz.

 

Dit vind je leuk om te doen:

Sport is echt jouw passie en je vindt het leuk om deze passie over te brengen op kinderen van 6-12 jaar.
Je houdt van veel verschillende sporten en spellen. Je zal apenkooi, freerun, balsport, archery tag , bubbelbal en outdoor-/watersport feestjes begeleiden.
Je bent verantwoordelijk voor de volledige begeleiding van een kinderfeestje, dus je kan je eigen spelvormen creëren/verbeteren voor een zo leuk mogelijk feestje.
Naast kinderfeestjes begeleiden krijg je ook de mogelijkheid om op oproepbasis vakantie sportkampen, schoolsport, bedrijfs-, vrienden- en familie sportuitjes te begeleiden samen met een team van collega’s.
Je koppelt wekelijks je ervaringen terug aan je teamleider en je teamleider deelt de feedback van de ouders met jou. Samen kijken jullie naar verbetermogelijkheden.

Hieronder laten wij een algemeen beeld zien van onze activiteiten agenda gedurende een week in ons hoogseizoen (mei t/m oktober). Sportmomentje/Sport4kidz is op zoek naar een instructeur die minimaal een vaste weekenddag kinderfeestjes kan begeleiden. Op een weekenddag zal je 2 tot 4 feestjes (4 tot 8 uur) op een dag begeleiden. Daarnaast kan je bij Sportmomentje doordeweeks flexibele uren werken op oproepbasis. Wij organiseren dan een grote variëteit aan sportactiviteiten voor veel verschillende doelgroepen. 

 

Lijkt dit je wat? Stuur ons dan een mail met je motivatie en CV naar info@sport4kidz.nl. We komen graag met jou in contact!

Zo ziet een week bij Sport4kidz eruit:

×
X