Scholen, BSO’S en Verenigingen

Sport4kidz is de ideale samenwerkingspartner voor basisscholen, middelbare scholen, bso’s, sportverenigingen en overige groepen die een sportactiviteit voor kinderen willen uitbesteden. Wij hebben inmiddels meerdere zeer geslaagde programma’s georganiseerd, van een 1,5 uur durende activiteit voor een kleine groep tot een volledig georganiseerde sportdag voor meerdere klassen. Met name de locaties Outdoor & Watersportcentrum Jeugdland (nabij het Flevopark) en Sportpark Middenmeer (nabij de Jaap Eden Schaatsbaan) zijn ideaal om buitenactiviteiten voor kinderen te organiseren. Daarnaast zijn wij de partij die voor Sportcentrum Universum (Science Park) de kinderactiviteiten organiseert waardoor wij  ook de mogelijkheid hebben om zaalactiviteiten te organiseren.

 

Een overzicht van onze mogelijke activiteiten? Vanwege onze afwisselende locaties is geen enkele sport of activiteit voor ons taboe maar dit is een greep uit onze mogelijkheden:

zeilen, windsurfen, kajakken, vlottenbouwen, boogschieten, gps- tochten, survivalactiviteiten, skaten, balsporten, racketsporten, footgolf, discgolf, supagolf, atletiek, bubbelvoetbal, apenkooien, wandklimmen en nog heel veel meer groepsspellen en sportactiviteiten voor kinderen.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

×
X