Instuifprogramma

Van mei t/m september, met uitzondering van de zomervakantie, organiseren wij elke week verschillende instuifactiviteiten bij Outdoor & Watersport Jeugdland. De activiteiten verschillen per week, maar de opzet is elke week hetzelfde: Learn by Play!

 

Expeditie Jeugdland

 

Voor alle avonturiers, durfallen, tijgers, energiebonken en natuurliefhebbers organiseren wij in samenwerking met Maakland Expeditie Jeugdland! De doelstelling van Expeditie Jeugdland is om alle elementen van de natuur te bedwingen! In Robinson achtige proeven gaan de kidz individueel of in teamverband de strijd aan met en tegen moedernatuur. Een volledige expeditie bestaat uit 4 woensdagmiddagen met activiteiten waarin om de beurt de elementen aarde, water, vuur en lucht aan bod komen.

 

Voor elke volledige Expeditie van 4 workshops op de woensdagmiddag, zijn er gratis introductie workshops op een zondagmiddag. Om mee te doen aan een Expeditie Jeugdland op de woensdagmiddag moet je een stempelkaart kopen die deelname aan 4 verschillende expeditiedagen verschaft. Deze stempelkaarten zijn te koop bij de bar van Maakland in het hoofdgebouw van Jeugdland. Omdat de stempelkaarten niet onbeperkt zijn kan je je ook online inschrijven voor Expeditie Jeugdland en wordt er een stempelkaart voor je gereserveerd, zie de link naar het inschrijfformulier hieronder.

 

Introductie zondagen: 14 april, 2 juni en 1 september van 13.00-14.00u en 14.00-15.00u

Expeditie  1: woensdagmiddagen 8, 15, 22 en 29 mei van 16.00u t/m 17.30u

Expeditie 2: woensdagmiddagen 12, 19, 26 juni en 3 juli van 16.00u t/m 17.30u

Expeditie 3: woensdagmiddagen 11, 18, 25 september en 2 oktober van 16.00u t/m 17.30u

Vereisten: vanaf 8 jaar & A diploma

Kosten: Introductiezondagen zijn gratis. Een stempelkaart (4  x deelname) kost 10 euro (7,50 euro voor Maakland vriendjes en gratis met stadspas).

Activiteiten: Sportieve en avontuurlijke activiteiten behorende bij de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alle informatie over de activiteiten wordt bekend gemaakt op Facebook.

Opgeven via: Inschrijfformulier

 

Dinsdag Zeilclub

Tijdstip: dinsdagmiddag van 16.00u t/m 17.30u

Vereisten: vanaf 8 jaar & A diploma

Kosten: 5,00 euro per keer ( gratis met stadspas )

Activiteiten: introductielessen zeilen.

Opgeven via: info@sport4kidz.nl

 

 

Vrijdag Outdoor- & Waterfun

Tijdstip: vrijdagmiddagen van 16.00u t/m 17.30u

Vereisten: vanaf 6 jaar & A diploma

Kosten: 5,00 euro per keer ( gratis met stadspas )

Activiteiten: o.a waterfun + waterspelletjes, vlottenbouwen en estafettes op het water.

Opgeven: niet nodig. Vrije instuif!

 

Via Facebook communiceren wij de last-minute info m.b.t. de instuifactiviteiten. Volg en like daarom onze Facebookpagina.

×
X