Outdoor & Watersport Jeugdland

Leer zeilen, windsurfen, boogschieten, vlottenbouwen, kajakken, gps & survival activiteiten, vuurmaken en vele andere outdoor & watersport-activiteiten bij Sport4kidz. Op het terrein van Jeugdland Amsterdam organiseren wij een spetterend outdoor & watersport aanbod voor kinderen.

 

Vanuit de ’learn by play’ gedachte willen wij zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met het plezier van outdoorsport en watersport. Ons aanbod bestaat oa. uit de organisatie van een instuifprogramma, kinderfeestjes, sportdagen/sportkampen, programma’s voor scholen, bso’s en sportverenigingen, en verhuur van watersportmaterialen. Bekijk hieronder alle info met betrekking tot ons aanbod en mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Instuifprogramma

Van mei t/m september, met uitzondering van de zomervakantie, organiseren wij elke week verschillende instuifactiviteiten bij Outdoor & Watersport Jeugdland. De activiteiten verschillen per week, maar de opzet is elke week hetzelfde: Learn by Play!

 

Expeditie Jeugdland

 

Voor alle avonturiers, durfallen, tijgers, energiebonken en natuurliefhebbers organiseren wij in samenwerking met Maakland Expeditie Jeugdland! De doelstelling van Expeditie Jeugdland is om alle elementen van de natuur te bedwingen! In Robinson achtige proeven gaan de kidz individueel of in teamverband de strijd aan met en tegen moedernatuur. Een volledige expeditie bestaat uit 4 woensdagmiddagen met activiteiten waarin om de beurt de elementen aarde, water, vuur en lucht aan bod komen.

 

Voor elke volledige Expeditie van 4 workshops op de woensdagmiddag, zijn er gratis introductie workshops op een zondagmiddag. Om mee te doen aan een Expeditie Jeugdland op de woensdagmiddag moet je een stempelkaart kopen die deelname aan 4 verschillende expeditiedagen verschaft. Deze stempelkaarten zijn te koop bij de bar van Maakland in het hoofdgebouw van Jeugdland. Omdat de stempelkaarten niet onbeperkt zijn kan je je ook online inschrijven voor Expeditie Jeugdland en wordt er een stempelkaart voor je gereserveerd, zie de link naar het inschrijfformulier hieronder.

 

Introductie zondagen: 14 april, 2 juni en 1 september van 13.00-14.00u en 14.00-15.00u

Expeditie  1: woensdagmiddagen 8, 15, 22 en 29 mei van 16.00u t/m 17.30u

Expeditie 2: woensdagmiddagen 12, 19, 26 juni en 3 juli van 16.00u t/m 17.30u

Expeditie 3: woensdagmiddagen 11, 18, 25 september en 2 oktober van 16.00u t/m 17.30u

Vereisten: vanaf 8 jaar & A diploma

Kosten: Introductiezondagen zijn gratis. Een stempelkaart (4  x deelname) kost 10 euro (7,50 euro voor Maakland vriendjes en gratis met stadspas).

Activiteiten: Sportieve en avontuurlijke activiteiten behorende bij de elementen water, aarde, lucht en vuur. Alle informatie over de activiteiten wordt bekend gemaakt op Facebook.

Opgeven via: Inschrijfformulier

 

Dinsdag Zeilclub

Tijdstip: dinsdagmiddag van 16.00u t/m 17.30u

Vereisten: vanaf 8 jaar & A diploma

Kosten: 5,00 euro per keer ( gratis met stadspas )

Activiteiten: introductielessen zeilen.

Opgeven via: info@sport4kidz.nl

 

 

Vrijdag Outdoor- & Waterfun

Tijdstip: vrijdagmiddagen van 16.00u t/m 17.30u

Vereisten: vanaf 6 jaar & A diploma

Kosten: 5,00 euro per keer ( gratis met stadspas )

Activiteiten: o.a waterfun + waterspelletjes, vlottenbouwen en estafettes op het water.

Opgeven: niet nodig. Vrije instuif!

 

Via Facebook communiceren wij de last-minute info m.b.t. de instuifactiviteiten. Volg en like daarom onze Facebookpagina.

 

Kinderfeestjes

Sport4kidz organiseert verschillende leuke en actieve outdoor- & watersportfeestjes op het terrein van Jeugdland in Amsterdam-Oost. Bij alle feestjes op Jeugdland neem je een verplichte limonadetafel af voor  3 uur lang. Deze limonadetafel is altijd inclusief een feestelijke picknicktafel, onbeperkt limonade en vrij spelen in de speeltuin, waterspeelplaats en het huttendorp.

 

Binnen de feestjes op Jeugdland is vervolgens mogelijk om een outdoor- of watersportworkshop van 90 minuten te boeken. Ons watersport aanbod bestaat uit: een Kajak-, Zeil-, Sup- of Windsurffeestje en ons outdoor aanbod bestaat uit: een Gps-, boogschiet- of vlottenbouwfeestje. Bekijk hier al onze sportieve kinderfeestjes.

 

Mocht je vragen hebben over onze outdoor- & watersportfeestjes, dan zijn wij te bereiken via onderstaand contactformulier.

 

 

Sportdagen & Sportkampen

Voor alle waterratten van 6 t/m 12 jaar organiseren wij gedurende het zomerseizoen verschillende outdoor & watersport dagen/kampen. Wij verzorgen in elk geval tijdens de mei- en zomervakantie verschillende sportdagen & sportkampen. Daarnaast verzorgen in sommige weekenden speciale thema activiteiten die betrekking hebben op de outdoor & watersport. Bekijk hier ons volledige aanbod in outdoor & watersport dagen/kampen.

 

 

Mocht je vragen hebben over onze watersportkampen bij Outdoor & Watersport Jeugdland, dan zijn wij te bereiken via onderstaand contactformulier.

 

Programma’s voor scholen, bso’s en sportverenigingen

 

Wij hebben inmiddels meerdere zeer geslaagde programma’s georganiseerd voor basisscholen, middelbare scholen, bso’s en sportverenigingen. Van een 1,5 uur durende activiteit voor een kleine groep tot een volledig georganiseerde Outdoor & Watersportdag voor meerdere klassen Outdoor & Watersportcentrum Jeugdland is de ideale locatie om eens een andere sportactiviteit te ondernemen met de kidz!

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

 

Verhuur tarieven 2019, Watersport materiaal

Waterfun (zwemmen+spelen met materialen)            €  3,00  per uur 

Kajak                                                                                   €  5,00  per uur

Canadese Kano                                                                 10,00 per uur

Supboard                                                                            €10,00 per uur

Windsurfen                                                                        15,00 per uur

Zeilboot optimist                                                              20,00 per uur

 

Huurvoorwaarden

-Gebruik van de materialen is geheel voor eigen risico.

-Bij verlies of schade worden de kosten verhaald op de huurder.

-Bij elke huur dient een vorm van borg afgegeven te worden. Betreden van het watersportgebied en het water geschiedt volledig op het risico van de ouder/begeleider.

-Het watersportcentrum is nooit verantwoordelijk voor de ouder/begeleider en/of de kinderen die het gebied betreden. 

-Kinderen die het gebied betreden moeten minimaal een A-diploma hebben en bij het betreden van het water is een zwemvest tot 12 jaar verplicht! Bij het moeten uitvaren met de motorboot vanwege calamiteiten op het water wordt minimaal 10 euro in rekening gebracht.

×