Padel & Tennis feestje

Slaan, rennen, vangen, en een hoop fun, dat zijn de ingrediënten van ons padel & tennis feestje. Voor dit 1,5 uur durende padel/tennisfeestje hoeven de kidz geen padel- & tenniservaring te hebben, er wordt namelijk gespeeld op minibanen waardoor het voor iedereen leuk is om mee te doen. Zijn er toch kidz die al een balletje kunnen slaan, dan passen wij onze oefeningen zonder problemen aan. Met behulp van leuke en uitdagende spelvormen is elk padel & tennis feestje een daverend succes!

Overige informatie:

Kosten:€189 + €10 boekingskosten (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:Maximaal 12 kidz
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de baanbeschikbaarheid
Locatie:USC Tennis & Padel (Sportpark Middenmeer, Amsterdam-Oost)

Wat is inbegrepen bij het padel & tennis feestje:

  • Op-/ afbouw
  • baanhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Flesje water voor de kidz
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen:

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het clubhuis van het padel/tennispark waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5,50 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma padel & tennis feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

14:00u-14:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
14:30u-16:00upadel/tennissen op de baan
16:00u-16:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

 

 

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X