Schermfeestje

Sportief en spannend dat is precies wat ons schermfeestje is. Op een speelse manier geeft de ervaren schermdocent de kinderen een leuke introductie in de schermsport. Uitleg over regels, materiaal en techniek, het komt allemaal voorbij en natuurlijk wordt er uiteindelijk daadwerkelijk geduelleerd. De grote vraag van het schermfeestje is: wordt elk kind uiteindelijk geslagen tot ridder?

Overige informatie:

Kosten:€229 + €10 boekingskosten (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:Maximaal 12 kidz (vanaf 7 jaar)
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid en schermdocent
Locaties:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost), Sportcentrum Amstelcampus (Amsterdam-Centrum), Sint-Niclaaslyceum ( Amsterdam-Zuid)

Wat is inbegrepen bij het schermfeestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Flesje water voor de kidz
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen

Naast het 75 minuten durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of cake meenemen mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5,50 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s voor de kidz . Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma schermfeestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

 

10:30u-11:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
11:00u-12:15uSchermen in de gymzaal
12:15u-12:45uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

 

 

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×