Peuterfeestje

Het 75 minuten durende peuterfeestje is het ideale sportfeestje voor 3 & 4 jarige kidz. Het feestje wordt georganiseerd in de dojo van Sportcentrum Universum. De dojo heeft een matten vloer en is daarom zeer geschikt voor kleine kinderen. De ervaren instructeur speelt allerlei verschillende bal- & tikspelletjes met de kinderen. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor de kidz om lekker vrij te spelen met alle leuke en uitdagende spelmaterialen. Bij dit feestje is het ook geen probleem als de ouders van de jonge kidz in de zaal aanwezig blijven en meespelen!

Overige informatie:

Kosten:€189 + €10 boekingskosten (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:Maximaal 16 kidz
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid
Locaties:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost)

Wat is inbegrepen bij het peuterfeestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Flesje water voor de kidz
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen:

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5,50 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma peuterfeestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

 

 

14:00u-14:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
14:30u-15:45uSpelen in de dojo
15:45u-16:15uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

 

 

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×