Over ons

Wat doen wij?

Bij Sport4kidz houden wij ons bezig met het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van vele uiteenlopende sport- & spel activiteiten. Basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en verenigingen in de omgeving van Amsterdam kunnen bij ons terecht voor zowel sportieve indoor- als outdoor- en watersportactiviteiten. Ook kunnen kidz bij ons terecht voor de sportiefste kinderfeestjes. Sport4kidz is een bedrijfsonderdeel van evenementenbureau Sportmomentje.

 

“LEARN BY PLAY!”

Wat is onze missie?

Veel van onze werkzaamheden komen voort uit de maatschappelijk wens om kinderen meer (buiten) te laten sporten en bewegen. Helaas komen kinderen steeds minder in aanraking met een gevarieerd aanbod van sport- en spelactiviteiten. Kinderen missen hierdoor niet alleen het plezier van sportactiviteiten, maar ze lopen ook verschillende fysieke, cognitieve en sociale achterstanden op. Denk hierbij aan achterstanden in samenwerken, normbesef, regels gebruiken en accepteren, rekening houden met elkaar en het leren omgaan met eigen talenten en beperkingen. Stuk voor stuk zijn dit achterstanden die invloed hebben op hun gedrag, maar ook het fysieke aspect. Met het aanbieden van uiteenlopende sportieve kinderactiviteiten willen wij o.a. bijdragen aan het tegengaan van de sociale achterstanden en overgewicht bij kinderen.

 

Zijn wij dan alleen maar maatschappelijk verantwoord bezig? Nee! Wij wensen elk kind ook gewoon de fun en het plezier toe dat bij sport & spel hoort; Let’s play!

 

Wie zijn wij?

Arjan

Arjan

Eigenaar


Van jongs af aan vind ik Sport & Spel fantastisch. Het fijnste vind ik het om lekker buiten te sporten en het liefste elke dag en zoveel mogelijk afwisseling. Voetbal, tennis, wielrennen, skiën en squash, ik vind bijna alles leuk. Het is dan ook niet zo gek dat ik in 2011 Sport4kidz heb opgericht om ervoor te zorgen dat elk kind plezier kan beleven aan Sport & Spel. Let's play!

Michiel

Michiel

Eigenaar


Niek

Niek

Bedrijfsleider


Nadat ik een master Bewegingswetenschappen heb afgerond ben ik in 2017 gaan werken voor Sport4kidz, bij mijn oude gymleraar van het Sint-Nicolaaslyceum: Michiel. Ik ben verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de activiteiten en heb dus meer contact met ouders dan met kinderen. Maar een voetbalfeestje doordeweeks laat ik, als voetbaltrainer en speler, niet aan mij voorbijgaan. Wat Sport4kidz naar mijn mening uniek maakt zijn de kundige maar vooral oprecht enthousiaste instructeurs! Hierdoor kunnen en mogen alle kinderen bij ons volledig zichzelf zijn!

Alessia

Alessia

Marketing & Instructeur


Bij Sport4kidz werk ik met onwijs veel plezier en kan ik mezelf blijven uitdagen. Ik ben verantwoordelijk voor de online marketing en ik kan al mijn creativiteit kwijt in het maken van posters, de website en de facebook. Mijn studie tot Orthopedagoog maakt dat ik fantastisch vind om met de kidz te werken en een feestje of sportdag laat ik dan ook zeker niet aan mij voorbijgaan! Ik speel zelf veel volleybal en verder vind ik het heerlijk om lekker actief bezig te zijn.

Bas

Bas

Instructeur


Jimmy

Jimmy

Instructeur


Ik ben een sportliefhebber bij uitstek en mijn favoriete sport is voetbal. Bij sport4kidz kan ik mijn spelplezier overbrengen op de beginnende sport & spelers en mijn pedagogische vaardigheden komen hier goed van pas!

Anne-Linde

Anne-Linde

Instructeur


Afgestudeerd als gymdocent en ik hou ervan om met iedereen sportief in bezig te zijn. Bij sport4kidz doen we dat op een hele leuke manier door middel van de sportieve kinderfeestjes! Mijn favoriete sport is schaatsen, maar als apenkooien een echte sport was geweest zou ik dat als favoriet hebben staan!

Guido

Guido

Instructeur


Ik ben 28 jaar oud en ik kom uit Roelofarendsveen.Ik werk inmiddels alweer drie jaar voor Sport4kidz, met name in de vakanties en de zaterdagen (op het SNL). Zelf voetbal ik graag en wil ik binnenkort ook gaan beginnen met tennis. Ik hoop snel een sportief en gezellig feestje met jullie te kunnen doen!
×
X