Natuurzwembad en Verhuur Watersport

Outdoor & Watersport Jeugdland is gelegen aan het prachtige Nieuwe Diep. Het gehele watersportseizoen (tussen de meivakantie & herfstvakantie) zijn wij geopend met het natuurzwembad en verhuren wij onze watersportmaterialen voor zelfstandig gebruik. Iedereen is welkom om het plezier van watersport te beleven op het terrein van Jeugdland in Amsterdam-Oost met de veiligheid van onze instructeurs.

 

De opening van het natuurzwembad en de verhuurmogelijkheden zijn ten alle tijden afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is dus mogelijk dat wij last minute besluiten het natuurzwembad te sluiten of de beschikbaarheid tot verhuur te staken indien wij de omstandigheden onveilig achten. Het wordt daarom aangeraden onze agenda op de website voor je vertrek naar Jeugdland even te checken.

Het Natuurzwembad

Alle kidz uit Amsterdam zijn tijdens het watersportseizoen van harte welkom voor een frissen duik en oneindig veel waterplezier in het Natuurzwembad. Het Natuurzwembad is een met steigers afgezet bassin aan de waterkant van Jeugdland. Alle kidz tussen de 6 & 12 jaar oud met minimaal zwemdiploma A kunnen eindeloos genieten van zwemmen in Natuurwater. Naast de aanwezigheid van onze getrainde badmeesters worden er waterschoentjes verzorgt en heel veel uitdagen watersportmateriaal om mee te spelen. Ouders kunnen in de tussentijd genieten van het zonnetje met een kop koffie aan de picknicktafels op de kant.

 

Op 14 mei openen we het Natuurzwembad voor de eerste keer dit seizoen. Ben jij de eerste die een plons in ons open waterzwembad maakt?

 

Daaropvolgend zal, op donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei, voor de eerste keer de Mega XXL editie van het Natuurzwembad plaatsvinden met extra lange openingstijden en nog veel meer verrassende waterfunactiviteiten!

Praktische informatie:

Wie:Kidz van 6 t/m 12 jaar oud
Wanneer:In de periode tussen 14 mei & 30 september 2022
Vereisten:Minimaal zwemdiploma A
Kosten*:€3,00 per kind
*Stadspaskorting mogelijk

Openingstijden:

Woensdagmiddag:16.00u - 17.30u
Vrijdagmiddag16.00u - 17.30u
Zaterdag:14.00u - 17.30u
Zondag:14.00u - 17.30u
LET OP: 

Het wordt aangeraden om omgekleed naar Jeugdland te komen of anders kan dit buiten. Ouders zijn welkom op het terrein van Jeugdland, maar we vragen jullie vriendelijk rekening te houden met 1,5m maatregel en meezwemmen is niet toegestaan.

Verhuur watersportmateriaal

In de gehele periode tussen de meivakantie en de herfstvakantie is het dagelijks mogelijk langs te komen voor de verhuur van het watersportmaterial. Op doordeweekse dagen kun je tussen 10.00u – 17.00u vrijblijvend langskomen voor de verhuur. Wij raden je aan om voorafgaand aan je bezoek even te bellen naar 020-3346808. Het is namelijk mogelijk dat ons watersportmateriaal gebruikt wordt door andere activiteiten en verhuur niet mogelijk. Op zaterdag en zondag kun je de tijdens de opening van het natuurzwembad tussen 14.00u – 17.30u vrijblijven langskomen voor de verhuur van de watersportmaterialen.

Verhuurtarieven 2022:

Kajak:€5,50 per uur
Canadese kano:€10,50 per uur
SUP:€10,50 per uur
Optimist zeilboot**:€30,00 per dagdeel + €50,- borgof€55,00 per dag + €50,- borg
LET OP:Uitsluitend op aanvraag beschikbaar
Valk zeilboot**:€50,00 per dagdeel + €100,- borgof€85,00 per dag + €100,- borg
LET OP:Uitsluitend op aanvraag beschikbaar
*Stadspaskorting mogelijk
** Een dagdeel bestaat uit een huurperiode van 4 uur (9.00u – 13.00u of 13.00u – 17.00u).
Huurvoorwaarden
  • Gebruik van de materialen is geheel voor eigen risico.
  • Bij verlies of schade worden de kosten verhaald op de huurder.
  • Bij elke huur dient een vorm van borg afgegeven te worden. Betreden van het watersportgebied en het water geschiedt volledig op het risico van de ouder/begeleider.
  • Het watersportcentrum is nooit verantwoordelijk voor de ouder/begeleider en/of de kinderen die het gebied betreden. 
  • Kinderen die het gebied betreden moeten minimaal een A-diploma hebben en bij het betreden van het water is een zwemvest tot 12 jaar verplicht! Bij het moeten uitvaren met de motorboot vanwege calamiteiten op het water wordt minimaal 10 euro in rekening gebracht.
Ik heb een stadspas
×
X