Natuurzwembad en Verhuur Watersport

Outdoor & Watersport Jeugdland is gelegen aan het prachtige Nieuwe Diep. Het gehele watersportseizoen (van de meivakantie tot en met september) zijn wij geopend met het natuurzwembad en verhuren wij onze watersportmaterialen voor zelfstandig gebruik. Iedereen is welkom om het plezier van watersport te beleven op het terrein van Jeugdland in Amsterdam-Oost met de veiligheid van onze instructeurs.

 

De opening van het natuurzwembad en de verhuurmogelijkheden zijn ten alle tijden afhankelijk van de weersomstandigheden. Het is dus mogelijk dat wij last minute besluiten het natuurzwembad te sluiten of de beschikbaarheid tot verhuur te staken indien wij de omstandigheden onveilig achten. Het wordt daarom aangeraden onze agenda op de website voor je vertrek naar Jeugdland even te checken.

Het Natuurzwembad

Alle kidz tussen de 6 & 12 jaar oud met minimaal zwemdiploma A kunnen eindeloos genieten van zwemmen in het Natuurzwembad. Het Natuurzwembad is een met steigers afgezet bassin aan de waterkant van Jeugdland. Naast de aanwezigheid van onze getrainde badmeesters worden er waterschoentjes verzorgt en is er heel veel uitdagend watersportmateriaal om mee te spelen. Ouders kunnen in de tussentijd genieten van het zonnetje met een kop koffie aan de picknicktafels op de kant.

Praktische informatie:

Wie:Kidz van 6 t/m 12 jaar oud
Wanneer:In de periode tussen 31 mei & 20 Oktober 2023
Vereisten:Minimaal zwemdiploma A
Kosten*:€3,00 per kind
*Stadspaskorting mogelijk

Openingstijden:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten tot 5 september
Woensdagmiddag:16.00u - 17.30u (t/m Oktober)
Donderdag:Gesloten tot 7 september
Vrijdagmiddag16.00u - 17.30u (t/m Oktober)
Zaterdag:14.00u - 17.30u (t/m Oktober)
Zondag:14.00u - 17.30u (t/m Oktober)

BELANGRIJK:

Het Natuurzwembad is bedoeld voor gezinnen en voor bezoekers van Jeugdland. Deelnemen mag in kleine groepjes van maximaal 5 kidz. Indien je met meer kinderen wilt komen of als jij je kinderfeestje wilt vieren in het Natuurzwembad is dat ook mogelijk, maar dan dien je een reservering te maken buiten de openingstijden van het Natuurzwembad om.

LET OP: 

Het wordt aangeraden om omgekleed naar Jeugdland te komen of anders kan dit buiten. Ouders zijn welkom op het terrein van Jeugdland, maar meezwemmen is niet toegestaan.

Verhuur watersportmateriaal

In de gehele periode tussen de meivakantie en de herfstvakantie is het dagelijks mogelijk langs te komen voor de verhuur van het watersportmateriaal. Op doordeweekse dagen kun je tussen 10.00u – 17.00u vrijblijvend langskomen voor de verhuur. Wij raden je aan om voorafgaand aan je bezoek even te bellen naar 085-0711078. Het is namelijk mogelijk dat ons watersportmateriaal gebruikt wordt door andere activiteiten en verhuur niet mogelijk. Op zaterdag en zondag kun je de tijdens de opening van het natuurzwembad tussen 16.00u – 17.30u vrijblijvend langskomen voor de verhuur van de watersportmaterialen.

Verhuurtarieven 2024:

Kajak:€5,50 per uur
Canadese kano:€10,50 per uur
SUP:€10,50 per uur
Optimist zeilboot**:€30,00 per dagdeel + €50,- borgof€55,00 per dag + €50,- borg
LET OP:Uitsluitend op aanvraag beschikbaar
Valk zeilboot**:€50,00 per dagdeel + €100,- borgof€85,00 per dag + €100,- borg
LET OP:Uitsluitend op aanvraag beschikbaar
*Stadspaskorting mogelijk
** Een dagdeel bestaat uit een huurperiode van 4 uur (9.00u – 13.00u of 13.00u – 17.00u).
Huurvoorwaarden
  • Gebruik van de materialen en betreding van het watersportgebied geschiedt geheel op eigen risico.
  • Bij verlies of schade worden de kosten verhaald op de huurder.
  • Bij elke huur dient een vorm van borg afgegeven te worden.
  • Het watersportcentrum is nooit verantwoordelijk voor de ouder/begeleider en/of de kinderen die het gebied betreden. 
  • Kinderen die het gebied betreden moeten minimaal een A-diploma hebben en bij het betreden van het water is een zwemvest verplicht!
  • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder/begeleider (maximaal 1 per 5 kidz) het water betreden.
  • Bij het moeten uitvaren met de motorboot vanwege calamiteiten op het water wordt minimaal 10 euro in rekening gebracht.
Ik heb een stadspas
×
X