Meivakantie Zeilfunkamp Jeugdland

Let op: Dit kamp is alleen voor de volle 3 dagen te boeken!

 

In de eerste week van de meivakantie organiseren wij op woensdag, donderdag en vrijdag ons zeilfunkamp. Wat houdt ons zeilfunkamp dan precies in? Nou dat houdt in dat wij elke dag een halve dag zullen besteden aan het leren zeilen in een optimist maar ook een halve dag andere hartstikke leuke outdoor- en watersporten zullen beoefenen! Denk aan waterfun, SUPpen, vlotbouwen, kanoën, boogschieten, GPS tracken en survivallen! Dit kamp past dus geheel bij onze manier van sporten: learn by play!

 

Alles zal plaatsvinden op onze locatie Outdoor & Watersport Jeugdland. Gelegen op de Valentijnkade 131, 1095 KH Amsterdam. Bij extreem slecht weer kunnen wij indoor een alternatief sportief programma aanbieden. Alle activiteiten worden begeleid door geschoolde instructeurs. Schrijf je dus snel in voor het zeilfunkamp en maak op een leuke en leerzame manier kennis met de zeilsport!

 

 

Voor wie: Kinderen van 8 t/m 12 jaar, verplicht zwemdiploma B.
Wanneer: wo 28 april t/m vr 30 april 2021.
Hoe laat: 09:00 t/m 16:00u.
Waar: Outdoor & Watersport Jeugdland.
Inschrijven: via dit inschrijfformulier
Kosten: €149*
*Gezinskorting opgeven 2 kidz: 20 euro

 

 

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met vriendjes/vriendinnetjes, maar kunnen hier geen garantie voor geven. De groepen worden in principe op basis van leeftijd ingedeeld.
×
X