Klim feestje

Is de jarige niet bang voor hoogtes en op zoek naar een uitdagend en stoer feestje? Kom klimmen! Onder begeleiding van een geschoolde en ervaren instructeur leren de kinderen op een veilige manier de beginselen van het klimmen.

Overige informatie:

Kosten:€179 (incl btw) + €10 boekingskosten
Aantal:Maximaal 9 kidz
Leeftijd:Vanaf 8 jaar
Locaties+ Tijdsloten:Sint-Nicolaaslyceum ( Amsterdam-Zuid): Zaterdag de gehele dag
Let op:Op elke 3 kinderen moet er minimaal 1 volwassene aanwezig zijn die in staat is om te zekeren

Wat is inbegrepen bij het klim feestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Flesje water voor de kidz
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5,50 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma klim feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

13:00u-13:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
13:30u-15:00uApenkooien in de gymzaal
15:00u-15:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X