Kerstvakantie Sportdagen

Rondom de kerstdagen waar veel gezeten wordt willen de kinderen vast hun energie kwijt! En daarom organiseren wij in week 1 (27, 28 en 29 december) en week 2 ( 2, 3, 4 en 5 januari) van de kerstvakantie onze Kerstvakantie Sportdagen! De sportdagen worden georganiseerd vanuit Outdoor & Watersport Jeugdland in Amsterdam-Oost. Je kan je kind hier om 9 uur ’s ochtends brengen en om 16 uur ’s middags weer ophalen. De sportdagen staan in het teken van “learn by play” en tijdens deze dagen bieden wij de kidz een leuk en gevarieerd buitensportprogramma aan. Denk aan weerwolven, levend stratego, balsporten, GPS speurtocht en vuurmaken. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de buiten temperatuur in ons programma. We zullen veel actieve sporten doen waarbij er veel bewogen moet worden en de kinderen dus warm blijven. Ook zetten wij (open) partytenten op met daarin vuurkorven voor bij de tussendoortjes en de lunch, zodat de kinderen kunnen opwarmen bij het vuur in de pauzes. De Kerstvakantie Sportdagen gaan dus door voor de buiten sport liefhebbende kidz die het een dag zonder binnen zitten volhouden. Het is mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor losse dagen of voor de gehele week!

 

Voor wie: Kidz van 6 t/m 12 jaar.
Wanneer: Week 1: Woensdag 27 december 2023 t/m vrijdag 30 december 2023. Week 2: Dinsdag 2 januari t/m vrijdag 5 januari 2024.
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Outdoor & Watersport Jeugdland (Valentijnkade 131, 1095 KH Amsterdam)
Kosten: €57,50,- per dag of €159,- (week 1, 3 dagen)/€215,- (week 2, 4 dagen)* voor gehele week.
*Gezinskorting bij gehele week (minimaal 2 kidz): €20,-

 

Stadspas aanmelding is mogelijk!

Inschrijven kan via onderstaande formulieren:

Zijn er nog plekjes beschikbaar?

Ma. 25 december:Niet beschikbaarMa. 1 januari:Niet beschikbaar
Di. 26 december:Niet beschikbaarDi. 2 januari:Beschikbaar
Wo. 27 december:BeschikbaarWo. 3 januari:Beschikbaar
Do. 28 december:BeschikbaarDo. 4 januari:Beschikbaar
Vr. 29 december:BeschikbaarVr. 5 januari:Beschikbaar
We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met vriendjes/vriendinnetjes, maar kunnen hier geen garantie voor geven. De groepen worden in principe op basis van leeftijd ingedeeld.

Aftermovie Kerstvakantie Sportdagen 2020

×
X