Kerstvakantie Sportdagen

GOED NIEUWS!

De Kerstvakantie sportdagen kunnen in aangepast vorm doorgaan!

Vanaf afgelopen dinsdag 15 december is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat voor een periode van vijf weken sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Omdat bewegen essentieel is voor kinderen, is georganiseerd sport in de buitenlucht voor kinderen tot en met 12 jaar nog steeds toegestaan, ook in groepsverband zonder onderlinge afstand. Daarom hebben wij goed nieuws: De kerstvakantie Sportdagen gaan door!

 

De nieuwe maatregelen hebben wel gevolgen voor onze Kerstvakantie Sportdagen. De sportdagen zullen volledig buiten georganiseerd worden. Alle indoorsport bij Sportcentrum Universum is gecanceld, alle activiteiten en ook de pauzes zullen buiten plaatsvinden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de buiten temperatuur in ons programma. We zullen veel actieve sporten doen waarbij er veel bewogen moet worden en de kinderen dus warm blijven. Ook zetten wij (open) partytenten op met daarin vuurkorven voor bij de tussendoortjes en de lunch, zodat de kinderen kunnen opwarmen bij het vuur in de pauzes. De Kerstvakantie Sportdagen gaan dus door voor de buiten sport liefhebbende kidz die het een dag zonder binnen zitten volhouden.

 

Dit maakt ons programma weerafhankelijk. Als er een dag met veel regen is voorspeld, zullen wij genoodzaakt zijn om de sportdag een dag van tevoren te cancelen omdat het anders voor niemand leuk is. Wij hopen dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen. In het geval van een gecancelde sportdag door toedoen van het weer zullen wij alle kidz die ingeschreven stonden voor deze sportdag een voucher uitkeren. Deze voucher kan je heel 2021 inzetten voor een gratis sportdag!

 

Rondom de kerstdagen waar veel gezeten wordt willen de kinderen vast hun energie kwijt! En daarom organiseren wij in week 1 (21, 22, 23 en 24 december) en week 2 ( 28, 29, 30 en 31 december) van de kerstvakantie onze Kerstvakantie Sportdagen! De sportdagen worden georganiseerd vanuit Outdoor & Watersport Jeugdland in Amsterdam-Oost. Je kan je kind hier om 9 uur ’s ochtends brengen en om 16 uur ’s middags weer ophalen. De sportdagen staan in het teken van “learn by play” en tijdens deze dagen bieden wij de kidz een leuk en gevarieerd sportprogramma aan, zowel binnen als buiten. Denk aan apenkooi, bubbelbal, balsporten, GPS speurtocht, vuurmaken, zelfverdedigingssporten en schaatsen. Het is mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor losse dagen of voor de gehele week (4 dagen)!

 

Voor wie: Kidz van 6 t/m 12 jaar.

Wanneer: Week 1: Maandag 21 december t/m donderdag 24 december 2020. Week 2: Maandag 28 december t/m donderdag 31 december 2020.
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Outdoor & Watersport Jeugdland (Valentijnkade 131, 1095 KH Amsterdam)
Inschrijven: via dit inschrijfformulier
Kosten: €47,50 per dag of €170* voor gehele week (4 dagen)
*Gezinskorting bij gehele week (minimaal 2 kidz): 20 euro
Kosten voor stadspashouders: €2,50 per dag of  €10,00 voor een gehele week.

 

Zijn er nog plekjes beschikbaar?

Maandag 21 dec:BeperktMaandag 28 dec:Beperkt plek
Dinsdag 22 dec:BeschikbaarDinsdag 29 dec:VOL
Woensdag 23 dec:BeschikbaarWoensdag 30 dec:Beschikbaar
Donderdag 24 dec:BeschikbaarDonderdag 31 dec:Beschikbaar
We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met vriendjes/vriendinnetjes, maar kunnen hier geen garantie voor geven. De groepen worden in principe op basis van leeftijd ingedeeld.
×
X