Footgolf feestje

Footgolf, een combinatie tussen voetbal en golf. De kidz lopen verschillende uitdagende holes met als opdracht de bal, in zo min mogelijk schoten, over, langs en door verschillende obstakels in de hole te krijgen.
De holes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen er verschillende spelvarianten worden gespeeld. Footgolf is een ideale activiteit als de jarige van voetbal houdt maar eens wat nieuws wilt doen. Het 1,5 uur durende footgolf feestje is een buitenfeestje en wordt door ons verzorgd op Sportpark Middenmeer in Amsterdam-Oost.

Overige informatie:

Kosten:€229,- (incl btw) + €5,- boekingskosten
Aantal:Maximaal 16 kidz
Leeftijd:Vanaf 9 jaar
Dagen:Maandag t/m vrijdag, afhankelijk van de beschikbaarheid van het veld
Locatie:Sportpark Middenmeer, Amsterdam-Oost

Wat is inbegrepen bij het footgolf feestje:

  • Op-/ afbouw footgolf holes
  • Veldhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur

Optionele uitbreidingen

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3,50 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €6,- per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 
 

Voorbeeld programma footgolf feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en beschikbaarheid van de velden.

15:30u-16:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
16:00u-17:30uFootgolfen op het veld
17:30u-18:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Wil je een feestje boeken?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in met je voorkeuren en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend voorstel. Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X