Discgolf feestje

Discgolf heeft veel weg van golf, alleen speel je het met een frisbee. In zo min mogelijk worpen moeten de kidz een parcours vol hindernissen doorlopen. Het 1,5 uur durende discgolf feestje begint met uitleg over de gooitechniek. Deze techniek zal worden geoefend door middel van overgooien en het gooien op bepaalde mikpunten. Vervolgens gaan de kidz het parcours van 6 holes lopen. Elke hole bestaat uit drie fases: 1. Afgooi vanaf de startplaats. 2. In zo min mogelijk worpen gooien naar de eindtarget. 3. Laatste worp in de eindtarget. De kidz houden onderling de scores bij. Let’s Throw!

Overige informatie:

Kosten:€189 (incl btw) + €10 boekingskosten
Aantal:Maximaal 16 kidz
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de beschikbaarheid van het veld
Locatie:Sportpark Middenmeer, Amsterdam-Oost

Wat is inbegrepen bij het discgolf feestje:

  • Op-/ afbouw discgolf holes
  • Veldhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur

Optionele uitbreidingen

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5,50 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma discgolf feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en beschikbaarheid van de velden.

 

15:30u-16:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
16:00u-17:30uDiscgolfen op het veld
17:30u-18:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

 

 

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X