Buitensport feestje

Het plezier van onze sportieve kinderfeestjes beleven is ook buiten mogelijk! Al onze buitensport feestjes zijn avontuurlijke en fanatieke sport- en spelactiviteiten die leuk zijn voor kidz van iedere leeftijd. Het fijne van dit feestje is dat deze volledig in de buitenlucht verzorgd kan worden. Het is dus een veilige, uitdagende en bovenal feestelijke keuze voor alle kidz!

 

Naast de sportactiviteit wordt het feestje uitgebreid met een feestelijke limonadetafel en catering. Het is per locatie verschillend welke opties mogelijk zijn en hoe deze tijd wordt ingevuld.

Overige informatie:

Prijsstelling:-
Aantal:Max. 16 kidz
Leeftijd:Vanaf 6 jaar oud
Locatie:Het sportieve parkfeestje wordt op twee verschillende locaties verzorgd.

Amsterdam Oost – Flevopark

Het gehele feestje zal binnen een tijdslot van 3 uur plaatsvinden. Binnen deze 3 uur zal de activiteit in het Flevopark 90 minuten duren en de rest van de tijd zal er ruimte zijn voor de door jullie gekozen uitbreiding bij Jeugdland.

Bij Jeugdland is een limonadetafel verplicht en kunnen jullie kiezen om hier nog snacks bij te reserveren. Van de snacks kunnen jullie kiezen tussen tosti’s of poffertjes met een muffin voor elk kind.

Amsterdam Zuid – Beatrixpark

Het feestje zal bestaan uit een 90 minuut durende sportactiviteit in het Beatrixpark en een limonadetafel voor- en achteraf inclusief snack op het terras van het Sint Nicolaaslyceum.

 

Je kunt op deze locatie kiezen uit friet, tosti of een hotdog voor ieder kind.

Mogelijke sportactiviteiten:

[ucaddon_content_tile title=”Archery Tag” subtitle=”Kosten sportactiviteit: €234,00″ inhoud=”Archery Tag is een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel veilig gespeeld worden zonder pijn. Bescherm jezelf en kom in aanval! Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit Full-face maskers. Er kunnen verschillende spellen worden gespeeld zoals “death match” en “capture the flag”.

Te boeken vanaf 9 jaar.” image=”18103″]

[ucaddon_content_tile title=”Balsport” subtitle=”Kosten sportactiviteit: €214,00″ inhoud=”Voor dit feestje kan de jarige kiezen uit verschillende balsporten en balspelletjes zoals trefbal, lijnbal/volleybal, slagbal (met hindernissen), (bounce)hockey, basketbal of voetbal. In 1,5 uur tijd spelen de kidz 3 leuke spellen/sporten waardoor dit een zeer actief en afwisselend feestje is.

Te boeken vanaf 6 jaar.” image=”18139″]

[ucaddon_content_tile title=”Bubbelbal” subtitle=”Kosten sportactiviteit: €244,00″ inhoud=”l! Botsend en stuiterend sporten zonder dat het pijn doet, dat hebben we allemaal toch al eens willen doen? Bubbelbal is razend populair de laatste jaren en wij bieden het aan in Amsterdam. Nast het gebruikelijke bubbelvoetbal worden er verschillende andere leuke bubbelspellen uit de kast gehaald om er een spectaculair feestje van te maken.

Te boeken vanaf 7 jaar.” image=”18141″]

[ucaddon_content_tile title=”Trefbal” subtitle=”Kosten sportactiviteit: €214,00″ inhoud=”Deze sport wordt in teams gespeeld en het doel is om zoveel mogelijk ballen naar het andere team te gooien zonder dat jij zelf wordt geraakt. Door alle te gekke spelmogelijkheden is er veel afwisseling tijdens het feestje. Let’s Throw!

Te boeken vanaf 8 jaar.” image=”18143″]

[ucaddon_content_tile title=”Voetbal” subtitle=”Kosten sportactiviteit: €214,00″ inhoud=”Een speelse warming-up, passen en trappen, estafette-oefeningen, schieten op goal en afsluitende wedstrijdjes. Als de jarige van voetbal houdt, is dit een super leuk feestje! fhankelijk van de wensen kan het voetbal feestje worden ingericht als een echte voetbaltraining met technische aspecten, of meer als voetbal&fun.

Te boeken vanaf 6 jaar.” image=”18144″]

Wil je een feestje boeken?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in met je voorkeuren en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend voorstel. Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X