Bubbelbal feestje

Sporten in een bubbel! Botsend en stuiterend sporten zonder dat het pijn doet, dat hebben we allemaal toch al eens willen doen? Bubbelbal is razend populair de laatste jaren en wij bieden het aan in Amsterdam. Het bubbelbalfeestje duurt 1,5 uur en naast het gebruikelijke bubbelvoetbal worden er verschillende andere leuke bubbelspellen uit de kast gehaald om er een spectaculair feestje van te maken.

Overige informatie:

Kosten:€244,- (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:Maximaal 16 kidz.
Leeftijd:Vanaf 7 jaar
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid
Locatie:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost), Sint-Niclaaslyceum ( Amsterdam-Zuid)

Wat is inbegrepen bij het bubbelbal feestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3,50 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €6,- per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 
 

Voorbeeld programma bubbelbal feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

10:30u-11:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
11:00u-12:30uBubbelballen in de gymzaal
12:30u-13:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Wil je een feestje boeken?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in met je voorkeuren en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend voorstel. Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X