Beachsport feestje

Niks is leuker dan lekker rennen en sporten op het zand en dat is precies wat de kidz gaan doen tijdens het beachsport feestje. Na een ‘zanderige’ warming-up worden er drie verschillende beachspellen gespeeld. De jarige mag kiezen uit : beachvoetbal, beachvolleybal, beachslagbal, beachfrisbee en/of verschillende beach(estafette)spelletjes. Het Beachsport feestje duurt 1,5 uur en wordt gehouden op het beachveld dat ligt op het Science Park in Amsterdam Oost.

 

Dit feestje kan alleen worden georganiseerd gedurende de zomermaanden.

Overige informatie:

Kosten:€199,- (incl btw) + €5,- boekingskosten
Aantal:Maximaal 16 kidz
Leeftijd:Vanaf 6 jaar
DagenElke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid
Locaties:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost),

Wat is inbegrepen bij het beachsport feestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Gebruik van omkleedruimte

OPTIONELE UITBREIDINGEN:

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3,50 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €6,- per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma beachsport feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

 
14:00u-14:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
14:30u-16:00uBeachsporten op het zand
16:00u-16:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Wil je een feestje boeken?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in met je voorkeuren en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend voorstel. Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X