Balsport feestje

Voor dit feestje kan de jarige kiezen uit verschillende balsporten en balspelletjes. Gooi je vriendjes af bij iemand is ‘m niemand is ‘m, sla een home run tijdens slagbal met hindernissen, maak het winnende doelpunt bij voetbal en dribbel iedereen voorbij tijdens knotshockey. Mochten jullie wensen hebben voor specifieke balspellen kunnen jullie dit van tevoren tijdens de boeking aangeven en dan zal de instructeur hier rekening mee houden.  In 1,5 uur tijd spelen de kidz verschillende leuke spellen/sporten waardoor dit een zeer actief en afwisselend feestje is.

Overige informatie:

Kosten:€214,- boekingskosten (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:maximaal 24 kidz
Leeftijd:Vanaf 6 jaar
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid
Locaties:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost), Sint Nicolaaslyceum (Amsterdam-Zuid), Sportcentrum Amstelcampus (Amsterdam-Centrum/Oost), Sportcentrum Marnix (Amsterdam-Centrum/West).

Wat is inbegrepen bij het balsport feestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding door een ervaren instructeur
  • Gebruik van omkleedruimte

Optionele uitbreidingen

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €3,50 per kind 

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of -cake meenemen, mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €6,- per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie voor de kidz kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s. Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma balsport feestje:

De onderstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De beschikbare tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

14:30u-15:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
15:00u-16:30uBalsporten in de gymzaal
16:30u-17:00uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)

Heb je vragen over het bovenstaande of wil je een feestje boeken? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Wil je een feestje boeken?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in met je voorkeuren en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug met een passend voorstel. Heb je een algemene vraag? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Ga hier terug naar de andere sportieve kinderfeestjes die wij aanbieden.
×
X