Zeilfeestje

Altijd al lekker met de wind in de zeilen van je optimist willen scheuren over het Nieuwe Diep!? Kom dan naar Outdoor & Watersport Jeugdland in Amsterdam-Oost voor ons zeilfeestje! Tijdens de 2 uur durende zeilactiviteit krijgen de kidz een kort stukje theorie en leuke zeilintroductie spellen waarna ze snel echt gaan zeilen over het Nieuwe Diep! Voor en na de zeilactiviteit maken jullie gebruik van een limonade tafel op Jeugdland waardoor de kidz zich ook nog kunnen vermaken in de speeltuin, waterspeelplaats en het huttendorp. Het totale feestje heeft een tijdsduur van 3 uur. Tijdens het zeilen dragen alle kinderen verplicht een zwemvest.

Mogelijke programma’s zeilfeestje:

10:30Ontvangst met ranja (uitbreiding)
11:00Start zeilen
12:30Einde zeilen
12:35Eetmomentje (uitbreiding)
13:30Einde zeilfeestje
14:00Ontvangst met ranja (uitbreiding)
14:30Start zeilen
16:00Einde zeilen
16:05Eetmomentje (uitbreiding)
17:00Einde zeilfeestje

Verdere informatie:

Kosten€189 (incl btw) + €10 boekingskosten
Aantal kidz14 maximaal
Dagenelke dag (afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal), tijden alleen mogelijk zoals eerder beschreven.

Wat is inbegrepen bij het zeilfeestje:

  • Locatie
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding
  • Flesje water voor de kidz

Uitbreidingen (tegen meerprijs):

Optie 1:Limonade uitbreiding: Een feestelijk versierde tafel met limonade staat voor je klaar voor en na het feestje. Kosten €3,- per kind
Optie 2:Limonadefeestje met feestelijke catering: De feestelijke catering bestaat uit een verjaardagstaart (appeltaart, chocoladetaart, soesjestaart of muffins) naar keuze, biologisch sap en een traktatie (broodjes knakworst, poffertjes of tosti’s). Voor de ouders is er koffie en/of thee. Kosten €4,50,- per kind.

Sport 4 kidz footer home

×