Surffeestje

Voor alle surfkidz organiseren wij een spetterende Surffeestje bij Outdoor & Watersport Jeugdland in Amsterdam-oost. Tijdens de 2 uur durende surfactiviteit leren de kidz de basisbeginselen van het windsurfen door middel van een kort stukje theorie en vooral veel oefenen op zeer toegankelijk surfplanken waar je niet snel vanaf valt. Voor en na de surfactiviteit maken jullie gebruik van een limonade tafel op Jeugdland waardoor de kidz zich ook nog kunnen vermaken in de speeltuin, waterspeelplaats en het huttendorp. Het totale feestje heeft een tijdsduur van 3 uur. Tijdens het surfen dragen alle kinderen verplicht een zwemvest.

Mogelijke programma’s surffeestje:

10:30Ontvangst met ranja (uitbreiding)
11:00Start surfen
12:30Einde surfen
12:35Eetmomentje (uitbreiding)
13:30Einde surffeestje
14:00Ontvangst met ranja (uitbreiding)
14:30Start surfen
16:00Einde surfen
16:05Eetmomentje (uitbreiding)
17:00Einde surffeestje

Verdere informatie:

Kosten€179 (incl btw) + €10 boekingskosten
Aantal kidz14 maximaal
Dagenelke dag (afhankelijk van de beschikbaarheid van de zaal), tijden alleen mogelijk zoals eerder beschreven.

Wat is inbegrepen bij het surffeestje:

  • Locatie
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding
  • Flesje water voor de kidz

Uitbreidingen (tegen meerprijs):

Optie 1:Limonade uitbreiding: Een feestelijk versierde tafel met limonade staat voor je klaar voor en na het feestje. Kosten €3,- per kind
Optie 2:Limonadefeestje met feestelijke catering: De feestelijke catering bestaat uit een verjaardagstaart (appeltaart, chocoladetaart, soesjestaart of muffins) naar keuze, biologisch sap en een traktatie (broodjes knakworst, poffertjes of tosti’s). Voor de ouders is er koffie en/of thee. Kosten €4,50,- per kind.

Sport 4 kidz footer home

×