Sportdagen & Sportkampen

Voor alle sportieve kidz van 6 t/m 12 jaar organiseren wij gedurende het jaar verschillende sportieve sportdagen & vakantiekampen.

 

De kidz beleven, afhankelijk van het soort sportdag/kamp, verschillende uitdagende (water)sport- & spelactiviteiten. De vakantiesportdagen/kampen kunnen gezien worden als sportieve vakantieopvang. U heeft de keuze om uw kind één of meerdere dagen te laten deelnemen. De kidz worden elke dag van 9u tot 16u vermaakt, en om het voor iedereen uitdagend te houden worden de kidz ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door, ontvangen de kinderen water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. De lunch dient bij alle kampen zelf meegenomen te worden.

 

 

Welke sportdagen bieden wij binnenkort aan:

 

Zeilfunkampen meivakantie:

 

Let op: Dit kamp is alleen voor de volle 3 dagen te boeken!

 

In beide weken van de meivakantie organiseren wij op maandag, dinsdag en woensdag ons zeilfunkamp. Wat houdt ons zeilfunkamp dan precies in? Nou dat houdt in dat wij elke dag een halve dag zullen besteden aan het leren zeilen in een optimist maar ook een halve dag andere hartstikke leuke outdoor- en watersporten zullen beoefenen! Denk aan waterfun, SUPpen, vlotbouwen, kanoën, boogschieten, GPS tracken en survivallen! Dit kamp past dus geheel bij onze manier van sporten: learn by play!

 

Alles zal plaatsvinden op onze locatie Outdoor & Watersport Jeugdland. Gelegen op de Valentijnkade 131,1095 KH Amsterdam. Bij extreem slecht weer kunnen wij indoor een alternatief sportief programma aanbieden. Alle activiteiten worden begeleid door geschoolde instructeurs. Schrijf je dus snel in voor het zeilfunkamp en maak op een leuke en leerzame manier kennis met de zeilsport!

 

Voor wie: Kinderen van 8 t/m 12 jaar, verplicht zwemdiploma A.
Wanneer: ma 30 april t/m wo 2 mei. En ma 7 mei t/m wo 9 mei.
Hoe laat: 09:00 t/m 16:00u.
Waar: Outdoor & Watersport Jeugdland.
Inschrijven: Zie kopje ‘ inschrijven’ onder aan de pagina.
Kosten: €149*

*Gezinskorting opgeven 2 kidz: 20 euro

Welke sportdagen bieden wij nog meer aan:

Zomervakantie Outdoor & Watersportkamp Jeugdland:

 

Tijdens deze week staan er allemaal verschillende outdoor & watersporten zoals: vlottenbouwen, kayakken, suppen, windsurfen en zeilen op het programma. Of te wel enorm veel (WATER) FUN. Op het prachtig gelegen Outdoor & Watersportcentrum Jeugdland kan je helemaal los gaan op, in & rond het water, terwijl de  geschoolde instructeurs  je helpen het hoofd boven water te houden met alle nieuwe Outdoor & Watersporten die je gaat uitproberen. Mocht 5 dagen teveel van het goede zijn, dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor één of meerdere dagen!

 

Voor wie: Kidz van 6 t/m 12 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma A

Wanneer: 1e week (ma. 23 t/m vr. 27 jul.), 5e week (ma. 20 t/m vr. 24 aug.) en laatste week (ma. 27 t/m 31 aug.) van de zomervakantie 2018.
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Watersportcentrum Jeugdland
Inschrijven: Tot één week voor aanvang
Hoe: Zie kopje ‘ inschrijven ‘ onder aan de pagina
Kosten: €210/week of €47,50/dag

 

 

Herfst Sportdagen:

Tijdens deze week gaan we allemaal verschillende sporten en sportspelen uitproberen. Van apenkooien tot (bubbel)voetbal en van tennis tot trefbal. Als jij van sporten houdt, dan ga jij je absoluut vermaken deze week. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het Sciencepark bij Sportcentrum Universum, in het Flevopark of op Outdoor & Watersport Jeugdland, en staan onder begeleiding van geschoolde instructeurs. Mocht 5 dagen teveel van het goede zijn, dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor één of meerdere dagen!

 

Voor wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar

Wanneer: ma. 22 t/m 26 oktober 2018
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Watersportcentrum Jeugdland, Sciencepark & Flevopark
Inschrijven: Zie kopje ‘ inschrijven ‘ onder aan de pagina
Kosten: €210/week of €47,50/dag. *

*Gezinskorting bij gehele week (minimaal 2 kidz): 30 euro

 

Inschrijven

Om uw kind op te geven vult u het onderstaande contactformulier in met daarin de volgende gegevens:

  • Naam + leeftijd kind
  • Aan welk kamp uw kind deelneemt
  • Welke dag(en) uw kind deelneemt
  • Bijzonderheden zoals dieet, gezondheid en overige zaken. (Bij bijzonderheden ook graag  aanvullend telefonisch contact via het nummer 020-3346808)
  • Naam Ouder(s)
  • Email-adres Ouder(s)
  • Telefoonnummer Ouder(s)
  • Telefoonnummer 2 (nood)

Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarbij een factuur. Een paar dagen voor het kamp versturen wij een informatiebrief met alle belangrijke info voor het kamp.

 

Voorbeeldvideo's Sportdag

 

 

 

 

Sport 4 kidz footer home

×