Sportdagen & Sportkampen

Voor alle sportieve kidz van 6 t/m 12 jaar organiseren wij gedurende het jaar verschillende sportieve sportdagen & vakantiekampen.

 

De kidz beleven, afhankelijk van het soort sportdag/kamp, verschillende uitdagende (water)sport & spel activiteiten. De vakantie sportdagen/kampen kunnen gezien worden als sportieve vakantieopvang. U heeft de keuze om uw kind één of meerdere dagen te laten deelnemen. De kidz worden elke dag van 9u tot 16u vermaakt en om het voor iedereen uitdagend te houden worden de kidz ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Alle activiteiten worden begeleidt door enthousiaste instructeurs. Tussen de activiteiten door, ontvangen de kinderen water, ranja en een tussendoortje zoals fruit of een energiekoekje. De lunch dient bij alle kampen zelf meegenomen te worden.

 

Welke sportdagen bieden wij binnenkort aan:

 

Sportdagen Voorjaarsvakantie:

Op 26, 27, 28 februari en 1 en 2 maart organiseren wij 5 sportdagen met elke dag een ander thema: Balsportdag, racketsportdag, wintersportdag( incl. schaatsen), vecht- + klimsportdag en outdoor- + survivalsportdag.  Als jij van sporten houdt dan ga jij je absoluut vermaken deze week. Alle activiteiten zullen plaatsvinden in Sportcentrum Universum, Jaap Eden schaatsbaan, USC Tennis en Outdoor & Watersport Jeugdland en staan onder begeleiding van geschoolde instructeurs. Mocht 5 dagen teveel van het goede zijn dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor één of meerdere dagen!

 

Voor wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar

Wanneer: 26 februari t/m 2 maart 2018
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Sportcentrum Universum & Outdoor & Watersport Jeugdland
Inschrijven: Zie kopje ‘ inschrijven ‘ onder aan de pagina
Kosten: €210/week of €47,50/dag. *

*Gezinskorting bij gehele week (minimaal 2 kidz): 30 euro

Welke sportdagen bieden wij nog meer aan:

 

Herfstvakantie Sport & Spelkamp:

Tijdens deze week gaan we allemaal verschillende sporten en sportspelen uitproberen. Van apenkooien tot (bubbel)voetbal en van tennis tot trefbal. Als jij van sporten houdt dan ga jij je absoluut vermaken deze week. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het Sciencepark, in het Flevopark of op Outdoor & Watersport Jeugdland en staan onder begeleiding van geschoolde instructeurs. Mocht 5 dagen teveel van het goede zijn dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor één of meerdere dagen!

 

Voor wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar

Wanneer: 23 t/m 27 Oktober 2017
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Watersportcentrum Jeugdland, Sciencepark & Flevopark
Inschrijven: Zie kopje ‘ inschrijven ‘ onder aan de pagina
Kosten: €210/week of €47,50/dag. *

*Gezinskorting bij gehele week (minimaal 2 kidz): 30 euro

 

 

Zomervakantie Outdoor & Watersportkamp Jeugdland:

 

Tijdens deze week staan er allemaal verschillende Outdoor & Watersporten zoals: Vlotbouwen, Kayakken, Suppen, Windsurfen en Zeilen op het programma! Dit alles gecombineerd met veel WATER FUN. Op het prachtig gelegen watersportcentrum bij Jeugdland kan je helemaal los gaan op, in & rond het water terwijl de  geschoolde instructeurs  je helpen het hoofd boven water te houden met alle nieuwe Outdoor & Watersporten die je gaat uitproberen. Mocht 5 dagen teveel van het goede zijn dan is het ook mogelijk om je aan te melden voor één of meerdere dagen!

 

Voor wie: Kidz van 6 t/m 12 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma

Wanneer: ?
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Watersportcentrum Jeugdland
Inschrijven: Tot één week voor aanvang
Hoe: Zie kopje ‘ inschrijven ‘ onder aan de pagina
Kosten: €210/week of €47,50/dag

 

 

 

Zomervakantie Introductie Zeilkamp Jeugdland:

 

Let op: Dit kamp is alleen per week te boeken!

 

Tijdens deze introductie week staat leren zeilen centraal maar je gaat ook heel veel andere leuke dingen doen op en rond het water. Je gaat het water op onder begeleiding van ervaren zeilinstructeurs. Je leert knopen leggen als een echte zeeman, de wind lezen als een kapitein en aan het eind van de week ben jij de koning op het water. De week vindt plaats op het watersportcentrum Jeugdland.

 

Voor wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma A

Wanneer: ?
Hoe laat: Elke dag van 9:00 t/m 16:00
Waar: Watersportcentrum Jeugdland
Inschrijven: Tot één week voor aanvang
Hoe: Zie kopje ‘ inschrijven ‘ onder aan de pagina
Kosten: €350/week

 

Inschrijven

Om uw kind op te geven vult u het onderstaande contactformulier in met daarin de volgende gegevens:

  • Naam + leeftijd kind
  • Aan welk kamp uw kind deelneemt
  • Welke dag(en) uw kind deelneemt
  • Bijzonderheden zoals dieet, gezondheid en overige zaken. (Bij bijzonderheden ook graag  aanvullend telefonisch contact via het nummer 020-3346808)
  • Naam Ouder(s)
  • Email-adres Ouder(s)
  • Telefoonnummer Ouder(s)
  • Telefoonnummer 2 (nood)

Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en een factuur. Een paar dagen voor het kamp versturen wij de informatiebrief met alle belangrijke info voor het kamp.

 

 

Voorbeeldvideo's Sportdag

 

 

 

 

Sport 4 kidz footer home

×