Bubbelbalfeestje

Sporten in een bubbel! Botsent en stuiterent sporten zonder dat het pijn doet, dat hebben we allemaal toch al eens willen doen! Bubbelbal is razend populair de laatste jaren en dus organiseert Sport4kidz ook Bubbelbalfeestjes. Het Bubbelbalfeestje duurt 1,5 uur en naast het gebruikelijke bubbelvoetbal worden er verschillende andere leuke spellen uit de kast gehaald om er een spectaculair feestje van te maken.

Overige informatie:

Kosten:€229 + €10 boekingskosten (incl btw, excl eventuele uitbreiding)
Aantal:Maximaal 18 kidz
Dagen:Elke dag, afhankelijk van de zaalbeschikbaarheid
Locatie:Sportcentrum Universum ( Amsterdam-Oost)

Wat is inbegrepen bij het bubbelbalfeestje:

  • Op-/ afbouw zaal
  • Zaalhuur
  • Gebruik van het materiaal
  • Organisatie + Begeleiding
  • Flesje water voor de kidz

Optionele uitbreidingen

Naast het 1,5 uur durende sportfeestje is het mogelijk om het feestje uit te breiden met een gereserveerde tafel in het eetcafe van het sportcentrum waar het feestje wordt georganiseerd. Dit houdt in dat jullie een half uur voor en een half uur na het feestje gebruik mogen maken van deze tafel. Ideaal wanneer jullie een cadeaumomentje op locatie willen. Er kan gekozen worden uit een uitbreiding zonder of met eetmomentje.

 

Uitbreiding 1: €37,50 per feestje (maximaal 24 kidz)

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade en bekertjes. Daarnaast mogen jullie zelf een verjaardagstaart of cake meenemen mits jullie zelf voor de bordjes en het bestek zorgen.

 

Uitbreiding 2: €5 per kind

Limonadetafel inclusief onbeperkt limonade, bekertjes en eventueel zelf meegebrachte taart + Eetmomentje na het sporten.  Voor het eetmomentje kunnen jullie kiezen uit: Frietjes, hotdogs of tosti’s voor de kidz . Helaas is een combinatie van frietjes, hotdogs en tosti’s niet mogelijk, er moet dus gekozen worden uit 1 van de opties.

 

Let op: Zonder uitbreiding kan er geen gebruik gemaakt worden van het eetcafé van het desbetreffende sportcentrum. Daarnaast is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, met uitzondering van de verjaardagstaart. 

Voorbeeld programma Bubbelbalfeestje:

14:00u-14:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
14:30u-16:00uBubbelbal in de gymzaal
16:00u-16:30uUitbreiding 1 of 2 (optioneel)
Let op: De bovenstaande tijden zijn willekeurig gekozen. De tijdsloten zijn afhankelijk van eigen voorkeur en zaalbeschikbaarheid.

Sport 4 kidz footer home

×